PI-Tip: Fast track training

Alles over techniek; Hardware en Software zaken.
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Wjdrijfhout
Berichten: 347
Lid geworden op: 14 jan 2019 20:47
Contacteer:

PI-Tip: Fast track training

#1 Bericht door Wjdrijfhout » 26 jan 2021 21:34

Voor eenieder die zich graag wat vertrouwder wil maken met PixInsight, heeft Adam Block onlangs de Fast Track training gelanceerd. Adam vind ik persoonlijk een van de beste trainers voor PixInsight. Hij geeft niet alleen aan wat je moet/kunt doen, maar ook waarom. En dat laatste maakt dat je vaak beter begrijpt waar alle parameters voor bedoeld zijn en hoe je ze in jouw situatie het beste kunt instellen. Nadeel is dat zijn training niet goedkoop is. Het ‘Fundamentals’ plan, zeg maar alle typisch gebruikte processen, is al $180.
De nieuwe training is $60, dus een stuk schappelijker. Ook een stuk beperkter in opzet, dat wel. Het gaat hoofdzakelijk over het beter leren kennen van je dataset, de fijne kneepjes van de calibratie en allerhande problemen die je daarbij tegen kunt komen, en basis technieken om to een plaatje te komen zoals background extraction en color correction.
Goede nieuws is dat als je op enig moment toch besluit ‘Fundamentals’ aan te schaffen, wordt de $60 er weer af getrokken.

Plaats reactie