Het is ma dec 10, 2018 9:40 am


VWS Noord-Drenthe - - Gebruikersvoorwaarden

Door het betreden van "VWS Noord-Drenthe -" (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "wij", "ons", "onze", "VWS Noord-Drenthe -" of "http://www.vwsnoorddrenthe.nl/forum"), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, betreedt/gebruik "VWS Noord-Drenthe -" dan niet langer. We hebben het recht om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar zoveel mogelijk van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen op regelmatige basis zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van "VWS Noord-Drenthe -". Als je wel gebruik blijft maken van "VWS Noord-Drenthe -", ga je automatisch akkoord met de wijzigingen.

Het verkrijgen van een account op dit forum is in eerste instantie alleen mogelijk voor leden van de Koninklijke Nederlandse Vereninging voor Weer en Sterrenkunde Noord-Drenthe (KNVWS Noord-Drenthe). In bepaalde gevallen is het mogelijk dat er toegang kan worden verleend aan niet leden. Wij vragen in dat geval altijd om een motivatie van uw deelname op dit forum. Deze motivatie wordt gevraagd in de registratie mail vergezeld met een instructie. Zonder motivatie is het niet mogelijk een account te verkrijgen als niet-lid van onze vereniging. Het forum is uiteraard wel voor iedereen vrij te benaderen, maar u kunt zonder account geen berichten plaatsen. Uiteraard kunt u specifieke vragen altijd kwijt aan de forumbeheerders.

Dit forum werkt op basis van phpBB (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "zij", "hen", "hun", "phpBB-software", "www.phpbb.com", "phpBB Groep", "phpBB Teams"). Dit is een forumpakket vrijgegeven onder de "General Public License" (of "GPL") en kan gedownload worden vanop www.phpbb.com. De phpBB-software vergemakkelijkt alleen discussies via het internet en GPL verbiedt hen tussen te komen in wat wij toestaan en/of verbieden als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Voor meer informatie omtrent phpBB, zie: http://www.phpbb.com/.

Verder plaats je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of andere inhoud die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar "VWS Noord-Drenthe -" gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat "VWS Noord-Drenthe -" het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat je informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit aan derden doorgegeven zonder je instemming. Noch "VWS Noord-Drenthe -", noch phpBB zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.nl Vertaling